Tagrenovering Greve

Bagges Tagservice tager det gamle tag ned og lægger et nyt med alle detaljer efter dine ønsker. Også skotrender, inddækninger osv.

Få et tilbud

Få renoveret dit tag i dag!

Som en naturlig del af et godt tag kan vi også lave

Bagge Tagservice tilbyder professionel tagrenovering i Greve. Trænger dit tag til en kærlig hånd, og søger du en virksomhed med speciale i renovering af tag i Greve? Så er du havnet det rette sted! Vi tager det gamle tag ned og lægger et nyt med alle detaljer for øje, og efter dine ønsker. Alt vores arbejde udføres med største professionalitet og med produkter i højeste kvalitet som opfylder alle lovmæssige krav. Eksempelvis med Tegl 36, som er murerfagets egen vejledning for oplægning af tegltage.

Nyt undertag
Tagrender
Forstærkning af konstruktioner
Kviste og zink-arbejde
Ovenlysvinduer
Inddækninger

Rådgivning om nyt tag og renovering af tag

Vi står altid klar til at rådgive dig om den rigtige tagtype til din bolig. Vi tilbyder et hav af forskellige tagtyper som f.eks. Zwilling-Tegl, Ravensberger-Light og HF 14, hvor der ydes 40 års total garanti. Ønsker du at se, hvilke former for tagtyper vi tilbyder kan se mere omkring om i vores referencer. Hver tagtype anbefales til forskellige huse og behov, hvor vi altid rådgiver til det bedste valg for dig. Vores lager af tegl leveres også i mange forskellige smukke farver som passer til alle former for huse, så du får lige præcis det tag du har drømt om.

Kontakt os
nyt tag

Kontakt os for tagrenovering i Greve!

At få renovering af tag er et stort projekt, hvor det altid er en god ide at have en fagperson inden over. Vi hos Bagges Tagservice hjælper dig altid med at finde den bedst mulige løsning ud fra dine ønsker og drømme. Med vores ekspertviden om produkter vil vi rådgive dig om, hvordan du får et tag med mest holdbare og samtidig det pæneste resultat.

Vi står klar til en uforpligtende snak – Ønsker du renovering af dit tag i Greve så er du velkommen til at kontaktes os for en uforpligtende snak. Bagges Tagservice kan kontaktes via vores kontaktformular, hvor vi vil vende retur til dig hurtigst muligt. Vi kan også kontaktes på telefonnummer 41 61 20 29 eller pr. mail kontakt@bagges-tagservice.dk.

Kontakt Os
tagrenovering

KONTAKT OS I DAG

Udfyld nedenstående kontaktformular
og så vil vi vende retur til jer hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.