Tagrenovering Hvidovre

Vi hos Bagges Tagservice tilbyder vi professionel tagrenovering af alle huse i Hvidovre. Så søger du en tagdækker i Hvidovre står vi altid klar til at rykke ud til dig med nyt tag!

Få et tilbud

Professionel tagrenovering i Hvidovre og omegn

Som en naturlig del af vores tagarbejde kan vi også lave

Vi fjerner husets gamle tag og lægger det nye efter dine ønsker. Vi tilbyder et hav af forskellige tegl i mange farver, så du får det lige som du har drømt om. Alt vores arbejde udføres i højeste kvalitet med kvalitets tegl som holder i mange år ud i fremtiden. Vi opfylder alle lovmæssige krav ifølge branchens standarder. Vores største ønske er, at dit nye tag skal holde i mange år. Vi går derfor ikke på kompromis med materialerne og følger alle regler og standarder undervejs. Alt dette gør vi samtidig med at holde prisen, så du ikke skal frygte en stor efterregning efter endt tagdækning.

Nyt undertag
Tagrender
Forstærkning af konstruktioner
Kviste og zink-arbejde
Ovenlysvinduer
Inddækninger

Nyt tag Hvidovre

Når vi udfører nyt tag og tagarbejde i Hvidovre tilbyder vi hele 40 års total garanti for mange af vores tegltyper. Vores tegltyper indebærer Zwilling-Tegl, Ravensberger-Light, HF 14 og mange flere. Du kan læse mere om vores tegltyper under vores referencer.

40 års total garanti fra Bagges Tagservice.

Tagrenovering er et stort projekt, hvor det altid er en god ide at have en fagperson inden over. Vi hos Bagges Tagservice hjælper dig altid med:

  • At finde den bedst mulige løsning ud fra dine ønsker og drømme.
  • Rådgivning: før, midt og efter tagdækningen, så du kan følge med i processen og komme med ønsker undervejs. På denne måde sikre vi, at du får det tag, som du har drømt om.
Kontakt os
nyt tag

Kontakt os for tagrenovering Hvidovre

Vores tagdækkere i Hvidovre står klar til at hjælpe dig. Vi kan kontaktes via vores kontaktformular, hvor vi vil vende retur til dig hurtigst muligt. Vi kan også kontaktes telefonisk på 41 61 20 29 eller pr. mail kontakt@bagges-tagservice.dk. Vi hjælper med tagrenoveringer og nyt tag Hvidovre og omegn.

Kontakt Os
tagrenovering

KONTAKT OS I DAG

Udfyld nedenstående kontaktformular
og så vil vi vende retur til jer hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.