Referencer

Gallerier

Zwilling-tegl

Her har vi et hus med mange grater og en enkel skotrende. Vi forslog kunden, at bruge en Zwilling tegl fra Meyer Holsen, Zwilling tagstenen er en lille vinge fals tagsten der er støbt sammen, derved går der kun 10 stk. pr. m2. Dette gør Zwilling til et økonomisk tegl, som sikrer en ca. 30% hurtigere montering en traditionelle vinge fals tagsten.

Der ydes 40 års total garanti på denne tegl.

HF 14

Kunden ville gerne have en tegl der ligner den gamle teglsten, så det blev en HF 14 fra Brandenburger Dachkeramik.

Brandenburger teglstenen er fremstillet af 100% ren skifer-ler. Et materiale, der udover at gøre stenen let og stærk, også sikrer en meget lav fugtoptagelse på kun ca. 3-4%. Det betyder stor modstands­dygtighed overfor smuds og algebelægninger på taget – deraf mindre vedligeholdelse for at bevare det smukke udtryk. HF 14 teglstenen vejer kun 2,8 kg. pr. Stk. Det gør den til den letteste ægte vingefals tagsten på markedet – kun ca 38 kg. pr. m2 ved max lægteafstand.

Der ydes 40 års totalgaranti på HF 14.

Velux 2

Kunden skulle bruge sin førstesal, og ønskede at få 18 stk. Velux vinduer. Det endte ud med Atelier – effekt. 6 vinduer med 3 faste underelementer giver en klassisk ateliereffekt med masser af lys til rummet.

4 kombi Vinduer kan bygges sammen både over og ved siden af hinanden som Dannebrog, og giver dermed et godt udsyn og optimalt lysindfald.

Vinduer i kip.

Med en kip-inddækning kan vinduerne placeres helt op mod tagrygningen, og solens stråler leder lys ned i boligen, uanset hvor på himlen, den er.

Andre referencer

Referencer

Kontakt

Ring til os på telefon 41 61 20 29

Adresse

Mosede Klintvej 39
2670 Greve

Bliv ringet op