Nyt tag i Greve

Bagges Tagservice tager det gamle tag ned og lægger et nyt tag med alle detaljer efter dine ønsker. Også skotrender, inddækninger osv.

Få et tilbud

Din lokale tagdækker i Greve og omegn

Som en naturlig del af et godt tag kan vi også lave

Nyt undertag
Tagrender
Forstærkning af konstruktioner
Kviste og zink-arbejde
Ovenlysvinduer
Inddækninger

Rådgivning om nyt tag Greve

At få nyt tag er et stort projekt. Bagges Tagservice hjælper dig med at finde den bedste løsning ud fra dine ønsker. Vi har ekspertviden om produkterne og rådgiver dig om, hvordan du får det mest holdbare og samtidig det pæneste resultat til netop dit hus. Lige meget om du har brug for en tagrenovering, eller et nyt tag i Greve, så står vi klar til at hjælpe dig! Vi er eksperter inden for alle typer af tagarbejde og kommer gerne forbi til en rådgivende samtale om hvad vi bedst kan udføre for dig og dit tag.

Kontakt os

 

Vores virksomhed er sat i Greve, men vi bevæger os gerne for din skyld. Find os blandt andet i: Hvidovre, Vallensbæk, Ishøj, Kastrup og Storkøbenhavn. Vi kører gerne for vores kunder og kontakt os endelig hvis du er bosiddende uden for de nævnte områder, så kører vi også til dig.

nyt tag

Referencer

Se vores galleri over arbejde vi tidligere har udført. Vi står altid klar med den rette rådgivning og services ud fra dine behov og ønsker. Ønsker du at se mere om vores arbejde og kompetencer, så se vores referencer her på siden eller kontakt os. Ved nye tage til huse er det vigtigt med den rette rådgivning samt udførelse for at få et godt og langtidsholdbart resultat. Derfor er vi klar til at hjælpe alle kunder med nyt tag og tagarbejde i Greve og omegn.

Tøv endelig ikke med at kontakte os ved spørgsmål omkring udførelse, kompetencer eller priser. Vi sidder klar med den rette rådgivning til dig. Se vores galleri for at hente inspiration til dit nye tag.

Se galleri
tagrenovering

KONTAKT OS I DAG

Udfyld nedenstående kontaktformular
og så vil vi vende retur til jer hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.