Ny tag i Vallensbæk

Tagrenovering eller nyt tag i Vallensbæk og omegn? Så du kommet til det rette sted! Vi har mange års erfaring, og har hjulpet mange kunder gennem tiden, med stor tilfredshed til følge. Kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud!

Få et tilbud

Få lavet et kvalitetsbevidst nyt tag i Vallensbæk

Som en naturlig del af vores tagarbejde kan vi også lave

Vi består af et professionelt team, som har udført mange tagrenoveringer og anlæggelser af nye tage. Ud fra dine ønsker, for du en skræddersyet løsning, som stemmer overens med dine behov. Vi kommer med professionel rådgivning, så du får et holdbart og flot resultat i sidste ende.

Nyt undertag
Tagrender
Forstærkning af konstruktioner
Kviste og zink-arbejde
Ovenlysvinduer
Inddækninger

Få anlagt et nyt tag i Vallensbæk

Vi tilbyder et hav af forskellige tagtyper som f.eks. Zwilling-Tegl, Ravensberger-Light og HF 14, hvor der ydes 40 års total garanti. Hvis du ønsker et overblik over vores forskellige tagtyper, så kan du få et bedre overblik under referencer.

  • Hver tagtype anbefales til forskellige huse og behov, hvor vi altid rådgiver til det bedste valg for dig.
  • Vores lager af tegl leveres i mange forskellige smukke farver som passer til alle former for huse, så du får lige præcis det tag du har drømt om.
Kontakt os
nyt tag

Renovering af huse i Vallensbæk

Har dit tag set bedre dage, og har behov for en kærlig hånd? Vi kan hjælpe dig med en fuldstændig renovering, så dit tag igen står flot og nydeligt. Hvis du er i tvivl om den bedste løsning vil være udskiftning af taget eller en renovering, så kommer vi gerne ud og rådgiver dig, så du vælger den bedste løsning. Det afhænger i den grad af standen, alderen m.m. om en renovering eller udskiftning er den bedste løsning.

Kontakt os uforpligtende, for et godt tilbud!

Har du nogle spørgsmål til vores services eller ønsker du bare modtage et tilbud? Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi står klar til at rådgive, vejlede og udfører dit projekt ud i livet.

Kontakt Os
tagrenovering

KONTAKT OS I DAG

Udfyld nedenstående kontaktformular
og så vil vi vende retur til jer hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.