Få nyt tag Kastrup

Vi hjælper med nyt tag i Kastrup og omegn. Din lokale håndværker med speciale.

Få et tilbud

Din lokale tagdækker Kastrup

Som din tagdækker, som leverer nyt tag, håndterer vi også:

Nyt undertag
Tagrender
Forstærkning af konstruktioner
Kviste og zink-arbejde
Ovenlysvinduer
Inddækninger

Nyt tag? Få rådgivning

Det er både en stor beslutning og efterfølgende et stort projekt hvis man ønsker nyt tag. Hos Bagges Tagservice hjælper vi altid dig som kunde til de bedste løsninger. Vi fortæller om mulighederne og vores forslag. Vi er eksperter med mange års erfaring og vi sørger for altid at give dig den bedste vejledning, så du får et holdbart tag mange år frem. Ønsker du at høre mere om dine muligheder for renovering eller nyt tag i Kastrup eller omegn, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sørger selvfølgelig også for at lytte til dine ønsker, det er jo trods alt dit hus. Vi står klar til at hjælpe ved både nyt tag eller tagrenovering af det gamle. Ring til os eller kig forbi, så hjælper vi dig godt videre.

Kontakt os

 

Vores virksomhed er bosat i Greve, men vi kører med glæde ud til dig. Find os blandt andet i: Hvidovre, Vallensbæk, Ishøj, Kastrup og Storkøbenhavn. Vi kører gerne for vores kunder så kontakt os endelig hvis du ønsker vores rådgivning og ekspertise. Vi har mange års erfaring hvilket kan komme dig til gode, både hvad angår kvalitet, holdbarhed og ikke mindst pris. Med mange års erfaring og dygtige håndværkere sørger vi for hurtigt med sikker at udføre dit nye tag. Vi er det sikre valg af tagfirma til nye tage.

nyt tag

Mange års erfaring

Ønsker du at se mere om vores tidligere arbejde, så gå på jagt i vores galleri over arbejde vi tidligere har udført. Vi står altid klar med den rigtige rådgivning og services ud fra dine behov og ønsker samt lovkrav og kvalitet. Vil du se mere om vores arbejde, erfaring og kompetencer, så se vores referencer eller læs med her på siden.

Vi giver altid kompetent rådgivning fra start til slut. Er du i tvivl om vi er det rette match til dit nye tag i Kastrup, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sørger for en grundig samtale om dine behov og vores løsninger. Ring til os, kom forbi vores butik eller send en mail, så vender vi hurtigt tilbage med information.

Tøv endelig ikke med at kontakte os ved spørgsmål omkring udførelse, kompetencer eller priser på nyt tag Kastrup. Vi er altid klar med den rådgivning til dig som kunde. Brug for inspiration? Se mere her.

Se galleri
tagrenovering

KONTAKT OS I DAG

Udfyld nedenstående kontaktformular
og så vil vi vende retur til jer hurtigst muligt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.